Dreamwork har lång erfarenhet av Ekonomi & Finans - därför kan vi snabbt relatera till era utmaningar.

Behöver du förstärkning?

Med vår långa och breda erfarenhet av bemanning inom Ekonomi & Finans kan vi snabbt relatera till era utmaningar och hjälpa er med allt från assistenter till specialister och chefer. Vi sätter oss snabbt in i era behov och kan genom Ekonom att hyra säkerställa kontinuitet i eller hjälpa er med att växla upp er verksamhet.

Vi vågar påstå att vi har en process som är vattentät när det gäller att kvalitetssäkra dina nya kollegor. Förutom flertalet intervjuer, gedigna referenstagningar och personlighetstester adderar vi bakgrundskontroll med kreditupplysning.

Anpassat till uppdraget utför vi relevanta kompetensbaserade tester, detta för att säkerställa den faktiska kunskapsnivån inom tex redovisning, bokslutsarbete, reskontra eller lönehantering.

Dreamwork har hjälpt många kunder med anpassade lösningar, oavsett om de haft ett akut eller långsiktigt behov – kontakta oss så hjälper vi dig med.

Fördelar med att hyra personal

  • Enkel administration, vi betalar löner, skatter och avgifter för den personal som du hyr.
  • Flexibelt, du kan enkelt växla upp och ner i bemanning och betalar bara för de timmar som faktiskt utförs.
  • Vi har konsulter som står redo att jobba hos dig och om vi behöver rekrytera en ny kompetens har vi kandidater redo. Generellt sett är en lösning där du hyr personal ett snabbare sätt att bemanna till exempel en längre sjukfrånvaro, arbetstoppar eller vid olika projekt.
  • Vi har löpande uppföljning med både dig som kund och med vår konsult och håller utvecklingssamtal med denne. Allt för att ert samarbete ska fungera så smidigt som möjligt.
  • Kvalitetssäkrad kompetens.

Utnyttja gärna möjligheten med Hyr-rekrytering, där du inleder med att hyra personal som du på längre sikt anställer. Genom en Hyrlösning kan både du och din nya kollega känna sig trygga.

Ett urval av våra kunder

1603 logotype1606 logotype869 logotype379 logotype1607 logotype

123+

TILLSÄTTNINGAR

123%

TRÄFFSÄKERHET

3600

arbetade timmar per månad