Söker du efter nästa karriärsteg?

Vi på Dreamwork Finance är specialister på controllers, redovisningsekonomer, CFOs, koncernredovisningschefer och löneassistenter. Vi är faktiskt specialister på de flesta roller inom Finance området. Vill du ta nästa steg i din karriär låt oss hjälpa dig.

Glada ekonomer

Ett urval av våra kunder

Vi jobbar med en stor bredd av kunder från stora internationella koncerner till familjeägda företag.

758 logotype1639 logotype174 logotype378 logotype712 logotype1638 logotype

Att arbeta som konsult

Utveckla din karriär

Som konsult hos oss på Dreamwork kan du utveckla din karriär och få erfarenhet från olika uppdragsgivare. Du samlar snabbt på dig arbetslivserfarenhet och stärker ditt CV eftersom arbetsuppgifterna kan variera mellan olika kunder.

Trygghet

Det är tryggt att vara konsult, vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer branschens etiska riktlinjer. Vi arbetar med vårt kvalitetsarbete enligt vår ISO 9001:2015 certifiering och har många års erfarenhet av bemanning.

Karriärsamtal

Vi hjälper dig löpande och har utvecklings- och karriärsamtal med dig under hela din anställning.

Kollektivavtal

När du är konsult hos oss på Dreamwork är du anställd av oss med fast lön men arbetar på plats hos vår kund. För oss är det en självklarhet att vi har kollektivavtal och ger trygga anställningsvillkor.

Flexibelt

Uppdragens längd kan variera beroende på kund, allt från kortare inhopp till längre uppdrag som ibland ger möjlighet till anställning hos kunden.

Anställd eller egen företagare?

Vi arbetar även med rekryteringar där du blir anställd direkt av företaget.

Du har även möjlighet att välja att istället för att vara anställda konsult hos oss vara egenföretagare och kontrakterad genom oss.

Vi rekryterar även på direkt uppdrag av våra kunder, se våra lediga tjänster för att se vilka karriärmöjligheter vi erbjuder just nu.