Konsult hos oss

Vill du utveckla din karriär eller söker du nya utmaningar?

Som konsult hos oss på Dreamwork kan du utveckla din karriär och få erfarenhet från olika uppdragsgivare. Uppdragens längd kan variera beroende på kund, allt från kortare inhopp till längre uppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Du samlar snabbt på dig arbetslivserfarenhet och stärker ditt CV eftersom arbetsuppgifterna kan variera mellan olika kunder.

Vi hjälper dig löpande och har utvecklings- och karriärsamtal med dig under hela din anställning.

Det är tryggt att vara konsult, vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket betyder att vi följer branschens etiska riktlinjer. Vi arbetar med vårt kvalitetsarbete enligt vår ISO 9001:2015 certifiering och har många års erfarenhet av bemanning.

Vi gör kontinuerligt arbetsmiljökontroller hos våra kunder för att du ska känna dig trygg. Vi står bakom dig under hela din anställning.

När du är konsult hos oss på Dreamwork är du anställd av oss med fast lön men arbetar på plats hos vår kund. För oss är det en självklarhet att vi har kollektivavtal, ger trygga anställningsvillkor och en egen konsultchef som du har kontakt med hos oss.